Termeni şi condiţii

1. Prin utilizarea acestui Site, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare

Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.

2. Utilizarea Site-ului

Nu aveti permisiunea sa distribuiti, sa modificati, sa copiati , sa transmiteti, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa acordati o licenta de folosire, sa creati lucrari derivate din, sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi Continutul in alt mod, fara acordul nostru scris.
Este interzis sa folositi Site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea.

3. Confidentialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate. Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

4. Lipsa garantiilor

Intreg continutul acestui site poate fi modificat si va este oferit "ca atare"fara a se oferi nici o garantie de nici un fel, fie aceasta expresa sau implicita.

5. Exonerarea de raspundere

Utilizarea acestui site este in totalitate pe contul dumneavoastra.Nu suntem raspunzatori pentru daune directe sau indirecte,de orice natura ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau.

6. Link-uri catre site-urile unei terte parti

Site-ul poate contine link-uri catre terte parti, astfel de linkuri va sunt funizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta.Nu suntem raspunzatori pentru continutul , securitatea sau functionalitatea acestor site-uri.

7.Revizuiri ale acestor conditii de utilizare

Aceste conditii de utilizare pot fi revizuite in orice moment si fara o notificare prealabila.Sunteti obligat sa respectati oricare si toate revizuiriile si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului in mod periodic pentru a lua la cunostinta eventualele actualizari.