Carpatic

Indoor / Carpatic
Descriere

Sala de escalada Carpatic, situata in incinta complexului Sema Parc, a fost inaugurata in luna martie 2012 va pune la dispozitie

• Panoul de escalada situat la parterul cladirii, cu inaltimea de 10 m si o suprafata de 300 mp. Aici se pot realiza ascensiuni cu ajutorul corzii, atat in mansa (cu asigurare de sus) cat si in cap de coarda.

• Zona de bouldering este situata la mezanin si contine o varietate de module de escalada cu inaltimea de 5m si o suprafata catarabila toatala de 300 mp (cea mai mare de acest gen din Romania). Sala de bouldering este destinata deprinderii si perfectionarii tehnicii de ascensiune. Modulele de escalada contin o varietate de forme si inclinatii, fiind echipate din abundenta cu prize de escalada. Intreg spatiul de ascensiuni este prevazut la baza cu saltele de gimnastica cu o grosime de 30 cm pt amortizarea caderilor.

• Panoul de escalada destinat copiilor are o inaltime 3,25 m si o suprafata de ascensiune totala de 40 mp. La acest panou au acces in principal copiii, incepand de la varsta minima de 3 ani. Supravegherea acestora poate fi facuta atat de catre parinti (intrarea libera), cat si de catre instructorii salii (necesita programare prealabila). Panoul este prevazut la baza cu saltele de gimnastica cu o grosime de 20 cm pt amortizarea caderilor.

• Sala de forta este dotata cu un intreg complex de aparate menite a contribui la dezvoltarea fortei specifice necesare in escalada si a musculaturii si flexibilitatii generale.

• Petreceri pentru copii, incluzand activitati specifice, escalada, tiroliana, salt in pendul, leagan urias, liane.

Program
Luni - Vineri
9:00 - 22:00
Sambata
10:00 - 16:00
Duminica
Inchis