In weekend-ul 16,17 Februarie va avea loc a doua etapa a Campionatului National de Escalada Bloc la sala de escalada Vertical Spirit din Bucuresti. Evenimentul este realizat impreuna cu Federatia Romana de Alpinism si Escalada, participarea fiind conditionata de apartenenta la un club afiliat FRAE si cotizatiile platite la zi.

Concursul se va desfasura in maniera "la vedere" in concordanta cu regulamentul IFSC, si vor fi doua grupe: fete si baieti. Amenjatorul principal este Oliver Batar secundat de Marius Luca. Pentru mai multe detalii si program vizitati pagina evenimentului CNB 2013 Baicului

Ca o noutate, echipa Vertical Spirit vine in intampinarea tuturor practicantilor de bouldering indiferent de apartenenta la un club sportiv, cu un concurs OPEN desfasurat in paralel cu etapa de campionat, cu aceeasi maniera de desfasurare "la vedere" dar pe trasee diferite.

Datorita desfasurarii in paralel cu etapa de campionat, toti cei care doresc sa participe la concursul OPEN trebuie sa se inscrie online pana miercuri 13 Februarie ora 24:00. Formularul de inscriere este disponibil aici.

Nu ratati ocazia de a experimenta senzatiile unui concurs "la vedere" in care strategia este aproape la fel de importanta ca si abilitatiile de catarator.

Comentarii

Arhiva